кадър: , БулфотоЗащо ни пуснахте днес, а на 22 септември не

...
кадър: , БулфотоЗащо ни пуснахте днес, а на 22 септември не
Коментари Харесай

За разлика от 22 септември, МВР пусна протеста да стигне до Александър Невски

кадър: , Булфото

Защо ни пуснахте през днешния ден, а на 22 септември не пожелахте? Кой ви даде тогава предписание и кой - в този момент? Кои са поименно 80-те служители на реда в болница, за които ? Тези въпроси бяха отправени от протестиращи към зам.-началника на " Охранителна полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи комисар Тони Тодоров.

Отговор не последва при нито един от въпросите. Тодоров само отвърна, че това не е методът да се води диалог и не изясни какъв е методът, когато беше категорично запитан.

 

Припомняме, че на 22 септември, при така наречен Трето Велико национално въстание полицията не пусна митинга против Бойко Борисов и Иван Гешев да стигне до храм-паметника " Александър Невски ", като спря жива верига от протестиращи, употребявайки щитовете си. Последва  - от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Ивайло Иванов. Точните му думи бяха: " По отношение на напрежението на 22-ри септември имаше друго всеобщо мероприятие. Шествието след 22:00 часа то беше нерегламентирано мероприятие. Те питаха, за какво не ги позволяваме да се поклонят в храма и да отидат до Паметника на Незнайния войник, само че след 22:00 часа това не е допустимо, тъй като храмът не работи. Те търсеха борба със чиновниците ни. Имахме офанзива, че ще има офанзива към постройката на Народното събрание. Очаквахме това да е новата постройка на Новото заседание. Ние по тази причина не ги допуснахме. Когато търсиш спор, постоянно можеш да намериш метод. Не ние почнали да хвърляме камъни и самоделни взривни устройства ".

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР